Aranyeső győri változatban

Petrov Iván Fotó: GYÚSE
2023.04.06. 06:28

Újabb sikeres versenyen van túl a Győri Úszó SE. A GYÚSE fiataljai ezúttal Budapesten, az Országos Diákolimpia "A" kategóriás döntőiben remekeltek: 31 érmet, köztük 16 aranyat hoztak haza Győrbe.

Nehéz szavakat találni, hogy a Győri Úszó SE utánpótlásának dominanciáját megfelelően jellemezzük a hétvégén, Budapesten rendezett Országos Diákolimpia “A” kategóriás döntője után. Az első szó az “aranyeső”, ami az ember eszébe jut. Az országos döntőben szerzett 31 érem közül több mint a fele, 16 aranyérmet, vagyis Diákolimpiai bajnoki címet jelentett a GYÚSE növendékeinek.

Magyarország legjobb úszói között az idén tinédzserkorba lépő, 10 éves Győri Úszó Sportegyesület kiváló nevelő munkájáról tanúskodik az eredmény.

„Úgy gondolom az elvégzett munkát az eredmények minősítik, a 16 bajnoki cím pedig önmagáért beszél. Nagyon büszke vagyok a csapatra. A gyerekeknek a következő időszakban többhetes edzőtáborokra lesz szükségük, hogy készülhessenek a nyáron esedékes Országos Bajnokságokra. Amennyiben ez megvalósul, többeknek lesz esélye, hogy valóra váltsák álmaikat és kvalifikáljanak az év fő nemzetközi versenyeire” – nyilatkozta Petrov Árpád, a csapat vezetőedzője a verseny után.

Kapcsolódó témák: #Győri Úszó SE | #GYÚSE | #úszás |