Hirdetés
Kézilabda

Amanda Kurtovic az idén már nem játszik

Fotó: MTI/Krizsán Csaba
MTI
2020.11.24. 11:37

Az idény hátralévő részében már nem szerepel a magyar bajnoki és Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában Amanda Kurtovic.

Hirdetés

A klub honlapján olvasható keddi bejegyzés szerint az átlövő egyezségre jutott az egyesülettel abban, hogy másik – nem BL-induló – csapatot keres magának és a szezon végéig ott játszik.


A norvég állampolgárságú, olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kurtovic a Buducnost ellen múlt szombaton megnyert BL-meccs után távozott a magyar együttestől, a 2022. június végén lejáró szerződése azonban érvényes marad, kölcsönadása csak a mostani idény hátralévő részére szól.

Hirdetés

 „Nagyon örülök, hogy sikerült megtalálnunk azt a megoldást, ami mindkét fél számára a legjobb” – nyilatkozta Kurtovic a norvég közmédiának (NRK). Hozzátette, még fogalma sincs, hol játszik jövő nyárig, egyelőre csak a családjával és a barátaival szeretné tölteni az idejét, mert fél éve nem látta őket.

„Az ambícióim ugyanazok, mint korábban, a motivációm nem változott. Most itthon kell lennem egy kicsit, és újra lendületbe kerülök, de hogy a jövő héttől, vagy csak februártól, azt még nem tudom. Mindenre nyitott vagyok, de most szükségem van néhány olyan hétre, amikor nem gondolkodom a kézilabdáról” – magyarázta.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |
likeold
a fb oldalunkat