Labdarúgás

Akár 10 millió forintot is nyerhet a 11-es rúgó verseny győztese

Fotó: Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság
Győr+
2021.05.18. 11:37

Király Gábor tanítványainak rúgnak kapura az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság versenyzői, a megmérettetés területi selejtezőjét Mosonszentmiklóson rendezik júniusban. A továbbjutók a döntőben találkozhatnak majd a klasszis hálóőrrel.

Az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság selejtezőit júniusban és nyár végén rendezik meg. Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonszentmiklóson tartják a területi fordulót júniusban – adta hírül Kövesdi Gábor, a program főszervezője.

Részletezte: a verseny egyszerű, aki belövi újra rúghat, egészen addig, amíg 4-16 játékos marad. Ők mehetnek a szeptemberi megyei, majd akár az országos döntőbe is, ahol Király Gáborral, a 108-szoros válogatott kapussal nézhetnek szembe. A döntőkben már párbajok lesznek a rúgók között.

A bajnokságra eddig több mint 5000-en, a területi selejtezőre több mint 400-an regisztráltak. További részletek IDE kattintva érhetők el.

A versenyzők oltási igazolvány nélkül is rúghatnak, nevezni június 2-ig lehet.

Kövesdi Gábor rámutatott, a cél, hogy megtalálják ki az, aki a legjobban értékesíti a tizenegyeseket. A győztes jutalma akár 10 millió forint is lehet.

Kapcsolódó témák: #Király Gábor | #labdarúgás | #verseny |