ETO FC Győr

A Vasasnál kell javítani

Fotó: eto.hu
Győr+
2020.02.28. 19:45

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. A WKW ETO FC Győr számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges vasárnapi győzelemmel feljebb zárkózhat az élbolyhoz.

Az őszi szezonban Andric és Szimcsó első félidőben szerzett találatával magabiztos 2:0-ás sikert aratott az ETO hazai pályán, amit idegenben is szeretnének megismételni.

A fővárosiaknak is lesz ehhez egy-két szavaz, ugyanis nem titkolt céljuk, hogy a következő szezont már az élvonalban szeretnék kezdeni. Ezt bizonyítja az is, hogy a tél során több erősítés is érkezett hozzájuk. Az egyik legkiemelkedőbb közülük az NBI-es góllövő listát vezető válogatott labdarúgó, Feczesin Róbert, akivel 3 és fél éves szerződést kötött a Vasas FC.

A további igazolások között szerepel még az ETO-ban nevelkedett Csató Martin, valamint szintén az ETO két fiatal játékosa Kalmár Olivér és Hidi M Sándor csatlakozott a piros-kékek keretéhez. Előbbi a szeptemberi győztes mérkőzésen végig a pályán volt, utóbbi pedig csereként kapott lehetőséget a 70. percben. A kapus posztot Jova Leventével, a védő- és középpályás sort pedig Ujvárosi Ádámmal és Vernes Richárddal egészítették ki.

A tavasz során négy meccs alatt 10 pontot szereztek, a nyitányon gólnélküli döntetlent játszottak a Békéscsabával, viszont győzni tudtak az Ajka, a Tiszakécske és a Kazincbarcika ellen is.

„Próbáltuk rendezni a sorokat a héten, remélem sikerült is. Tudjuk, hogy a múlt vasárnapi játékunk nem olyan volt, mint amilyennek lennie kellett volna. Gyengén játszottunk, ennek ellenére bármi megtörténhetett volna azon a mérkőzésen. Én személy szerint szégyelltem magam és sajnáltam a szurkolóinkat, hogy ilyen teljesítményt mutattunk. Természetesen ezt a hétvégén igyekszünk kijavítani. Tudjuk, hogy a Vasas milyen játékerőt képvisel, megnéztük a játékukat, ennek megfelelően megpróbáljuk az ellenszerét megvalósítani!” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának Kondás Elemér.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |