Labdarúgás

A Vasasból igazolt az ETO

Fotó: eto.hu
Győr+
2020.07.14. 16:23

A Vasasból érkező, 25 éves Király Botond 2 évre kötelezte el magát az ETO-hoz.

Király Botond 25 éves, középpályás. Pápán nevelkedett, 2012 novemberében, 18 évesen mutatkozott be az élvonalban az akkor NBI-es Lombard Pápa színeiben, a Paks ellen. A 2015-2016-os szezonban a Rákosmente KSK csapatának volt meghatározó tagja, innen igazolt 2016 júliusában a Vasashoz.

A játékos végigjárta a magyar utánpótlás válogatottakat, 2014. április 30-án két gólt is lőtt az U20-as válogatott tagjaként Moldovának.

Botond a 13-as mezt választotta

– „Élő szerződésem volt a Vasassal, amikor ott új tulajdonos és új vezetőedző lett. Abban az időszakban sajnos elég sokat voltam sérült, így nem tudtam igazán megmutatni magamat az új stábnak, így végül közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Szeretnék köszönetet mondani Nagy Miklós klubigazgató úrnak, hogy korrektül állt a kérésemhez és szépen tudtunk elválni. Négy évet voltam Angyalföldön, nagyon szerettem ott lenni, és ezért fontos volt számomra, hogy a lezárás is korrekt legyen. Ezután nem sokkal jött a Győr megkeresése. Az ETO egy nagyon imponáló klub minden játékosnak, én sem gondolkodtam sokat, szerencsére hamar sikerült megegyezni és aláírni a szerződést. Már teljesen egészséges vagyok, a sérülésem a múlté, így szeretnék minél előbb beilleszkedni és teljes értékű tagja lenni a csapatnak” – mondta Király Botond a csapat hivatalos honlapjának.

Kapcsolódó témák: #labdarúság | #WKW ETO FC |