A Szeged ellen folytatná sikersorozatát az ETO

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.03.30. 10:15

Remek sorozaton van túl élvonalbeli női labdarúgócsapatunk, amely három hét alatt hat tétmérkőzésen lépett pályára.

A bajnokságban a Diósgyőr, a Budaörs, az MTK és az Astra együttesét, míg a Magyar Kupában, a Honvéd és a Haladás gárdáját győzték le az ETO- hölgyek. A kupa döntőjébe sorozatban harmadszor került be a győri csapat, ami újabb sporttörténeti siker: április 25-én, 20 órakor, budapesti a Hidegkuti stadionban, ETO-MTK fináléra kerül sor.

A bajnokságban, az alapszakasz befejezése előtt hat fordulóval, az ETO a táblázaton egy ponttal a listavezető FTC mögött áll, de négy ponttal előzi meg a Puskás Akadémiát, míg nyolc ponttal az MTK-t. A győri lányok idén is egyre közelebb kerülnek a bajnoki döntőhöz, amelyhez azonban még természetesen további pontokat kell gyűjteniük. Szombaton 15 órától például hosszú idő után újra hazai környezetben, a Szeged együttese ellen.

A héten a pro licences edzői tanfolyamát elkezdő Dörnyei Balázs, két nap pihenőt engedélyezett a lányoknak, akikre ez rá is fért, mert az elmúlt időszak menetelését, erősen foghíjas csapat vívta meg, volt olyan találkozó, amikor nyolc játékos is hiányzott a keretből. Az ETO helyzete sajnos továbbra sem ideális, hiszen Kocsán, Vida és Frajtovics a hét végén sem állhat majd a szakmai stáb rendelkezésére, de Nagy Fanninak is jelenése volt a napokban dr. Ágh László csapatorvosnál. Ezzel szemben örömhír, hogy egy visszatérővel számolhatnak a zöld-fehérek, a szlovák utánpótlás válogatottban szereplő Horvathova immáron ott lehet szombaton délután az ETO-ban, amely az újabb három pont megszerzésének reményében fogadja, a több szerb idegenlégióst foglalkoztató szegedi együttest.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #női labdarúgás |