Magyar Kupa

A Puskás ellen küzd az ETO

Fotó: Győr+ Archívum
Győr+
2021.10.26. 13:06

A labdarúgó-Magyar Kupa 4. fordulójában az NB II-es ETO FC Győr hazai pályán fogadja az élvonalbeli Puskás Akadémiát, a találkozóra szerdán 17 órakor kerül sor.

Az ETO az előző körben a harmadosztályú Mosonmagyaróvár otthonában harcolta ki a továbbjutást, miután 3-0-ra diadalmaskodott. Ezúttal sokkal keményebb feladat előtt áll az NB II-es győri gárda, amely az élvonalbeli Puskás Akadémiával találkozik az ETO Parkban (szerda, 17 óra).

A felcsúti alkulat az előző körből a másodosztályú Siófok otthonában nyert 3-0-ra. A felcsútiak az NB I-ben is sikeresek, a címvédő Ferencvároshoz hasonlóan 19 pontot gyűjtött eddig, és a táblázat harmadik helyén áll, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a 20 ponttal listavezető Kisvárda.

Klausz László, a győri együttes vezetőedzője bízik benne, hogy csapata kellően motiváltan lép pályára.

,,Nagyon nehéz mérkőzésnek nézünk elébe. Ellenfelünk az élvonalban is nagyon jól szerepel, ettől függetlenül szeretnénk minél jobban megnehezíteni a dolgát. Azok a futballisták is lehetőséget kapnak, akik eddig kevesebbet játszottak. Bztos vagyok benne, mindent megtesznek annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el” – mondta a tréner az eto.hu-nak.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #Magyar Kupa |