Kell a győzelem!

A listavezető ellen meccsel az ETO

Győr+
2019.11.27. 11:33

Az elhalasztott 9. fordulót szerdán játsszák a Merkantil Bank Ligában. A WKW ETO FC Győr a tabellán első MTK-val küzd majd a bajnoki pontokért. A mérkőzést szerdán 18 órától az M4Sport élőben közvetíti.

Hetedik meccsén maradt nyeretlen az ETO, legutóbb a Békéscsaba ellen 1-1-es döntetlennel zárt a csapat. Pedig sokáig a zöld-fehéreknek állt a zászló Lovrencsics Balázs fejesgólja után, de a csabaiak a 94. percben mégis ki tudtak egyenlíteni.

Remélhetőleg pezsdítően hat majd a győri játékosokra, hogy négyszer hazai pályán, saját közönségünk előtt játszunk a következő két hétben.

Jön az MTK, majd vasárnap a Haladás, kupameccsen szerdán a Mezőkövesd, majd az újonc Ajka érkezik az ETO Stadionba. Az utolsó fordulóban december 16-án sem kell sokat utazni csapatunknak, mivel a Gyirmót FC Győr ellen városi rangadóval zárul majd a 2019-es év.

Holnap a legnehezebb feladatok egyike következik, a tabellát vezető MTK ellen kell pontokat gyűjteni. A kék-fehér gárda 9 meccsét zsinórban megnyerte, az előző fordulóban viszont a Szeged-Csanád hazai pályán pontot tudott rabolni tőlük (1-1).

Az ETO-nál bíznak benne, hogy a csapat végre kikerül a hullámvölgyből, s újra felveszi a nyerő fonalat. A bajnokságból még 21 forduló hátravan, még vissza lehet kerülni a feljutó helyekre. Ennek első lépése lenne a ma esti bravúr, azaz az MTK elleni győzelem.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás | #WKW ETO FC |