A LaLiga-t megjárt szélsővel erősít az ETO

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.07.14. 19:14

A spanyol elsőosztályban pályára lépő villámgyors szélső érkezett az ETO-hoz. A 23 esztendős Mamady Diarra a Cádiz mezét cseréli zöld-fehérre.

Tovább bővült a csapat támadószekciója, ugyanis a 23 esztendős Mamady Diarra nyártól a klub játékosa. Diarra Bamakoban született, hazájában a Yeelen Olympique gárdájában szerepelt, és pályára lépett a mali U17-es és az U20-as nemzeti csapatban. Új játékosunk az elmúlt időszakban a világ egyik legerősebb pontvadászatában, a LaLiga-ban szereplő Cádiz együttesében szerepelt, melynek színeiben két alkalommal pályára lépett a spanyol elsőosztályban, és egyszer a Király Kupában, illetve a klub második csapatában folyamatosan játszott, amellett, hogy a kirakatcsapattal edzett. Hatalmas erőssége lehet a csapatnak hosszútávon, ugyanis amellett, hogy sebessége átlag feletti, technikailag is képzett, így joggal várhat tőle sokat a szakmai stáb. Diarra saját maga elé is komoly célokat állít, sikeres szezont szeretne zárni év végén az ETO-val.

Nagyon motivált és izgatott vagyok, hogy itt lehetek – kezdte Mamady Diarra. – Célom, hogy az ETO húzóembere legyek a következő szezonban. Bízom benne, hogy sok góllal és gólpasszal fogom segíteni a csapatot, abban, hogy nagyon szép eredményt érjünk el a bajnokság végén. A játékosok remek közösséget alkotnak, a szakmai stáb is nagyszerű munkát végez, így minden adva van a sikerhez.

Köteles László nagyon boldog, hogy tovább bővült a csapat variációs lehetősége a támadóharmadban, hasonlókat vár a játékostól, mint ő saját magától.

„Egy szélvészgyors, technikailag nagyon képzett, kétlábas támadó érkezett hozzánk, aki az előző szezonban bemutatkozott a LaLiga-ban is, és a Cádiz felnőttcsapatában edzett folyamatosan. Nagy erősítés lesz számunkra, sokat várunk tőle!” – mondta Köteles László.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |