MCC Győri Képzési Központ

A kiváló kézilabdázóval beszélgetnek

Fotó: MTI
Győr+
2021.10.26. 13:23

Ismét értékes és érdekes beszélgetésre hívnak és várnak mindenkit az MCC Győri Képzési Központba, ahol meghívott vendég Mocsai Tamás magyar bajnok kézilabdázó lesz. A rendezvény helyszíne az Apor Vilmos püspök tere 3, időpontja pedig október 27. 17 óra.

Az MCC Győri Képzési Központjának munkatársai már többször bizonyították, hogy dr. Fekete Dávid elnökkel közösen színvonalas és érdekes témákat találnak, s a meghívott vendégek személye is mindig különleges. Most sem lesz ez másként, hiszen október 27-én Mocsai Tamás százkilencszeres válogatott magyar bajnok kézilabdázó mesél az életéről, sportolói pályafutásáról, valamint édesapjához, Mocsai Lajos mesteredzőhöz fűződő kapcsolatáról. Tamás az élsportban töltött évei alatt sok tudást és tapasztalatot szerzett.

„Rengeteg mindent tanultam önismeretből, megtapasztaltam, hogy milyen gyümölcsöket hoz a céltudatos munka, hogy mit is jelent akkor teljesíteni, amikor kell.” – mondta felvezetésként a kiváló sportoló, ám minden további kiderül majd szerdán, az MCC Győri Képzési Központban.

Jelentkezni IDE kattintva lehet, a részvétel ugyanis előzetes regisztációhoz kötött!

Kapcsolódó témák: #kézilabda | #MCC Győri Képzési Központ |