A harmadik felkészülés mérkőzését is megnyerte az ETO

Győr+ Fotó: ETO FC
2024.07.09. 14:08

Az NB I ligájába készülő győri együttes dunaszerdahelyi MOL Akadémián játszotta felkészülési mérkőzését a Somorjával.

A klub a szlovák második ligában szereplő Somoja ellen győzedelmeskedett: 3:1-es ereménnyel zárták a mérkőzést.

ETO FC Győr – STK Samorín 3-1 (1-1)
Dunaszerdahely, MOL Academy

ETO FC: Ruisz – Albion (Vera 46’), Bitri (Ráska 21’), Krpic, Vianna, Tóth R., Riquelme, Kröhn, Boschilia, Csóka, Ntsama. 60. perctől: Gyurákovics – Vera, Szépe, Keresztes, Csontos, Vingler, Anton, Skvarka, Diarra, Lukic, Bumba. Vezetőedző: Borbély Balázs.

STK Samorín: Németh A. – Rovisz, Marics, Lami, Kahut, Vidnyánszky, Angyal, Vieira, Záhrádnyik, Abraham, Zsigai. Cserék: Horváth A., Gleb, Szolgai, Dima, Raez, Mitring, Deákovics, Varzsao, Vaszilijev, Pulisch, Koczman, Lazarec. Vezetőedző: Vladimir Vaszilijev.

Gsz.: Ntsama (27’), Csóka (51’), Skvarka (86’) ill. Záhrádnyik (19’).

A 2. percben Ntsama lépett ki, lövése centikkel ment el a hosszú kapufa mellett. A 18. percben Kröhn centerezésére Ntsama érkezett, nagy helyzetben a kapu mellé lőtt. Egy perccel később Bitri adott haza rosszul egy labdát, amire Záhrádnyik csapott le, majd gurított a hálóba 0-1. A 22. percben Kröhn kezelte a labdát a tizenhatoson belül, kemény lövését Németh A. védte. A 27. percben Albion adott remek labdát Kröhnnek, aki lement vele az alapvonalig, majd az érkező Ntsama elé tálalt, támadónk pedig ballal a kapuba lőtt 1-1. Öt perccel később Boschilia tologatta a labdát, majd lövésre vállalkozott, a labda egy védőről pattant szögletre. Az 51. percben egy somorjai védőtől került Csókához a labda a kapu előterében, aki egy átvétel után a hálóba lőtt 2-1. Öt perccel később ismét Csóka került helyzetbe, Kröhn verte meg a védőjét, pontos beadását támadónk nem tudta gólra váltani, bevetődve fölé lőtt. A 65. percben újabb védelmi hibát követően szereztünk labdát, ám ezúttal Skvarka lövését blokkolni tudták a somorjai védők. A 80. percben Bumba beadását követően Csontos került hatalmas helyzetben, ám közelről mellé fejelt. Egy perccel később Skvarka lőtt, a labda kevéssel kerülte el a kaput. A 86. percben szép támadás végén került Skvarkához a labda, aki éles szögből, nagy erővel lőtt a hálóba 3-1.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #sport |