Labdarúgás

A Haladás ellen javíthat az ETO

Illusztráció: ETO FC Hivatalos Facebook
Győr+
2022.08.14. 16:48

Nyugati rangadót rendeznek a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában. Az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata Szombathelyen lép pályára a Haladás vendégeként vasárnap 17.30 órától. A mérkőzésről a hazai csapat biztosít online közvetítést 45 perc csúszással, azaz az első félidő lefújását követően követhetik a szurkolók a mérkőzést az elejétől csúsztatottan.

Harmadik bajnoki mérkőzésére készül az ETO FC a szezonban, amely egy győzelem és egy vereség után Szombathelyre utazik, és a Haladással méri össze erejét.

A párosításnak komoly múltja van, a két együttes nagy rangadókat játszott az élvonalban és a másodosztályban egyaránt.

A szombathelyiek egy ponttal gyűjtöttek többet eddig a győrieknél a szezonban, az első fordulóban 1-1-es döntetlent játszottak a Csákvárral, majd a második körben egygólos győzelmet arattak Nyíregyházán.

A mostani is minden bizonnyal egy kiélezett találkozó lesz, ahol a szakmai stáb reményei szerint eredményesen tudunk szerepelni, és három ponttal térhetünk haza vasárnap este.

„Örülünk, hogy itt az újabb lehetőség meccset játszani, és kijavíthatjuk a múlt heti hibát, mert sajnos a Szeged ellen a végjátékot elrontottuk” – kezdte Tímár Krisztián. „Szeretnénk ezt a nyugati rangadót mindenképp megnyerni, olyan játékot produkálni, ami azt gondolom, hogy minket jellemzett az eddigiekben.”

Forrás: ETO FC Facebook

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás |