Kosárlabda NBI/B

A hajrában ment el a meccs

Fotó: Pixabay
Győr+
2021.10.15. 21:14

Hódmezővásárhelyen lépett pályára az Agrofeed SZE Győr férfi kosárlabda csapata.

Az első negyed elején váltott vezetéssel haladtak a csapatok, majd 10–6-ra a hazaiak léptek el. Egy 7–2-vel fordítottunk, a negyed pedig Kámán sikeres zsákolásával zárult, ezzel vezettünk 17–15-re. A második szakaszban szinte végig mi vezettünk, 34–34-nél egyenlítettek a hazaiak, de a félidő hajrájában egy 8–0-ás rohammal szereztünk előnyt (34–42).

A fordulás után sokáig őriztük az előnyt, de 51–51-nél ismét egyenlő volt az állás, sőt, a vezetést is átvette a Vásárhely. Sikerült fordítani, a legvégén pedig egy hazai tripla beesett, így minimális előnyről várták a győriek az utolsó felvonást (59–60). Ebben megint sikerült egy kicsit ellépni (63–70). Egy 11–0-ás rohanással a hajrára a hazai gárda került előnybe, 75–74-nél még volt remény a fordításra, de a meccs végi 8–0-val eldöntötte a mérkőzést a Vásárhely.

Kertész Dániel: – Saját magunkat vertük meg. Három alkalommal vezettünk több ponttal, olyan hibákat követtünk el, amit nem szabadott volna. Nem játszottunk csapatként támadásban, ezt a statisztika is mutatja, hiszen nekünk csak hat asszisztunk volt, az ellenfélnek huszonegy. A lepattanóharcot is leveszítettük, mert nem zártunk ki jól, így könnyű kosarakat kaptunk. Sok buta hibát is elkövettünk. Remélem, ezek a meccsek segítik a fejlődésünket, és később az ilyen meccsek a mi javunkra dőlnek el. 

Kapcsolódó témák: #Agrofeed SZE Győri KC | #kosárlabda | #sport |