Hirdetés
Női kézilabda NB I

A Győr is később játszik

Fotó: MKSZ/Kovács Anikó
MTI
2020.02.17. 18:18

Négy mérkőzést későbbre halasztottak a női kézilabda NB I-ben, hogy a válogatott hamarabb megkezdhesse felkészülését a hazai rendezésű olimpiai selejtezőtornára.

Hirdetés

“A sportág valamennyi szereplője átérzi az olimpiai selejtező fontosságát, és a válogatott érdekeit többszörösen a klubérdekek fölé helyezve minden érintett csapat partner volt abban, hogy a nemzeti együttes többet készülhessen együtt” – idézte a magyar szövetség közösségi oldala Novák Andrást, a magyar szövetség operatív igazgatóját, aki egyúttal köszönetet mondott a kluboknak, illetve vezetőiknek és edzőiknek.

Tomori Zsuzsanna és a Holanek Zoltán
Fotó: MKSZ/Kovács Anikó

Az Alba Fehérvár KC-Siófok KC, az Érd-Győri Audi ETO, az FTC-Rail Cargo Hungaria-Szent István SE és a Dunaújvárosi KKA-DVSC Schaeffler találkozókat március 11. és 14. között rendezték volna, de valamennyit április végére vagy május elejére halasztották, hogy a válogatott az előírtnál hat nappal korábban, már március 10-én megkezdhesse felkészülését.

Hirdetés

A magyarok március 20-tól 22-ig Győrben olimpiai selejtezőn vesznek részt, amelyen sorrendben Kazahsztán, Szerbia és Oroszország csapatával találkoznak. Az első két helyezett kijut a tokiói olimpiára.

Kapcsolódó témák: #kézilabda |
likeold
a fb oldalunkat