Pályán a Gyirmót

A gyirmóti fiúk is elkezdték

Fotó: gyirmotfc.hu
Győr+
2020.01.07. 13:29

A Gyirmót FC Győr csatapa is megkezdte a felkészülést a Merkantil Bank NB II-es bajnokság, 2020-as tavaszi szezonjára. A Csertői Aurél által kidolgozott felkészülési program alapján már múlt héten terheléses orvosi vizsgálaton vettek részt a fiúk és a vezetőedző hétfő délelőtt már pályára is küldte játékosait.

A keret tagjai egészségesen tértek vissza a pihenőről, a sérültek Tóth Bence és Varga Péter teljes értékű edzésmunkát végez, míg Kontár Zoltán achillesz sérülése után futóedzéseken vesz részt és hamarosan bekapcsolódik a munkába. Krén Bálint a decemberi műtétjét követően egyelőre lábadozik. További hír, hogy szerződést bontottunk Szilvási Péterrel.

A csapat felkészülése Gyirmóton zajlik, ahol fűtött pályák, fedett műfű, konditerem és műfüves pálya is várja a csapatot, így jó körülmények között, napközis rendszerben, többnyire napi két edzéssel készülhetnek a játékosok.

A Gyirmót szombaton játssza az első felkészülési mérkőzéstaz Alcufer Stadionban, ahol a WKW ETO FC Győr csapatával találkoznak. Ebben a hónapban még 3 mérkőzés vár a Csertői csapatra, és február 2-án, vasárnap 17 órakor már bajnoki mérkőzésen fogadják a Siófok csapatát.

Tamási Zsolt szakmai igazgató elmondta, hogy a klubvezetés folyamatosan dolgozik a keret megerősítésén, több játékossal folyamatosan tárgyalnak, de konkrét bejelentés az esetleges igazolásokról akkor lesz, ha valakivel hivatalosan is megegyeznek.

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #Helyi sport | #labdarúgás |