A Graboplast továbbra is támogatja a GYVSE-t

Fotó: Marcali Gábor
Németh Boglárka
2021.06.01. 12:58

Az idei évre szóló támogatói dokumentum aláírása ma történt a Csónakházban. A névadó Graboplast már több, mint 10 éve támogatja az egyesületet és ez továbbra sem változik, sőt idén az eddigi éveknél nagyobb összeggel.

Ünnepélyes aláírással kezdődött, majd kézfogással zárult a támogatói szerződéskötés. Jancsó Péter, a Graboplast elnök-vezérigazgatója és Kocsis Róbert a GYVSE elnöke ezután gondolataikat osztották meg a jelenlévőkkel.

Jancsó Péter elmondta, hogy a tavalyi év, a pandémia miatt, a Graboplast számára is nehéz volt, ennek ellenére idén nagyobb összeggel támogatják az egyesületet. A cégvezető hozzátette, hogy az éves szerződéskötésekre mindig szeretettel gondol, hiszen ilyenkor személyesen is láthatja a támogatottakat. Jancsó Péter kiemelte, hogy a feltörekvő tehetségeket érdemes támogatni és reméli, hogy az olimpiára akkreditált versenyzők mindent beleadnak majd júliusban és augusztusban.

Kocsis Róbert, a Győri Vízisport Egyesület elnöke megköszönte az immár egy évtizede tartó együttműködést a névadó-szponzornak. Kocsis Róbert arról is beszélt, hogy szponzorok mellett Győr város és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség támogatása is nagyon fontos. Az elnök elmondta: jelenleg 350 felnőtt és gyermek sportol náluk, tavaly pedig ők lettek a legeredményesebb szakosztály az országban. A most következő Európa-bajnokságra gőzerővel készülnek, ahogy az utána következő tokiói olimpiára is.

Az aláírás után az érettségiző kajak-kenusok egy fából készült makettet kaptak annak megfelelően, ki miben evez a vízen. Egy ilyen miniatűr kishajóval pedig a főszponzort is megajándékozták.

A GYVSE a jövőben terjeszkedni szeretne, hiszen a jelenlegi területen már nehezen férnek el, ezzel kapcsolatban most zajlanak egyeztetések a várossal.

Galéria: Marcali Gábor

Kapcsolódó témák: #Graboplast Győri VSE |