4:1-es vereség a csoportkörben

A Fradi négy gólt kapott a Juventustól

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
MTI
2020.11.05. 06:35

Szerhij Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője elsősorban a harmadik és negyedik kapott gól miatt volt elégedetlen, miután együttese szerdán este 4-1-re kikapott a Juventustól a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

“Kemény meccs volt, de ezt is vártuk” – kezdte értékelését az FTC ukrán trénere. “Akárcsak Barcelonában, most is úgy érzem, hogy nem érdemeltünk ilyen arányú vereséget, de jól dolgoztunk, védekezésben is, főleg az első félidőben. Megyünk tovább.”

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Rebrov hozzátette, nem elsősorban az eredmény miatt elégedetlen, hanem az utolsó két bekapott góllal.

Persze, ha ilyen ellenfél áll szemben, mint Ronaldo, benne van a pakliban a hibázás lehetősége. Nyilván már a játékosok is fáradtak voltak, ezért hibáztak” – fogalmazott.

A vezetőedző szerint ezt a szintű tempót, amit a Juventus vagy a Barcelona diktál, edzéseken sem tudják modellezni, természetes, hogy a játékosai elfáradnak.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Elárulta, hogy a futballistái olyan csalódottan ülnek az öltözőben, mintha döntőt vesztettek volna, és ez azért van, mert nem tudták a legjobb formájukat nyújtani a saját szurkolóik előtt, akik nagyszerű hangulatot teremtettek a Puskás Arénában.

Sigér Dávid azt mondta, hiába készültek a rivális gyors és erős játékosaira, nem volt ellenszerük.

Ezzel együtt azt éreztem, hogy bárcsak több ilyen meccset játszhatnánk, mert akkor jobban fejlődhetnénk. El kell ismerni, hogy a Juventus sokkal jobb csapat” – jegyezte meg a válogatott középpályás.

Ő is kitért a stadionban tapasztalt hangulatra, szerinte remek volt az atmoszféra.

Fotó: MTI/ Czeglédi Zsolt

“A hangzavar alapján úgy éreztem, mintha telt ház lenne” – mondta.

Andrea Pirlo, a vendég torinóiak trénere úgy fogalmazott: hamar megszerezték a vezetést, és ez megnyugtatta őket, a második félidőben pedig új életre keltek. A Ferencvárosról szólva azt mondta, fiatal csapat, amely fejlődőképes, szép utat járt be a selejtezőben, de türelmesnek kell lennie az eredmények tekintetében.

Fotó: MTI/ Czeglédi Zsolt
Kapcsolódó témák: #Bajnokok Ligája | #labdarúgás |