A bahreini válogatott ellen játszik a Győri ETO-UNI FKC

Pécskai István Fotó: Ács Tamás
2023.09.07. 11:57

A Győri ETO-UNI FKC különleges mérkőzésre készül: Bahrein nemzeti válogatottja lép pályára a zöld-fehér férfikézilabda-csapat szeptember 11-én. A bahreiniek Magyarországon edzőtáboroznak, készülnek az Ázsia-játékokra. A tornára való hangolódás fontos állomása lesz a győri barátságos mérkőzés, amelyet szeptember 11-én, hétfőn 17 órakor rendeznek a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A bahreinek azért választották edzőtáboruk helyszínéül Magyarországot, mert tudják, hogy a hazánkban szereplő csapatok nagyon erősek. Az itt játszott tesztmeccsek nagyban segítik a felkészülésüket az Ázsia-kupára. Elégedettek a körülményekkel, Győr minden szempontból ideális terep számukra.

Bencze József, a győriek vezetőedzője úgy véli, együttese számára is remek tapasztalat lesz egy világbajnokságot is megjárt válogatott ellen megmérkőzni.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a bahreinieket vendégül láthatjuk. Biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz a mérkőzés a bajnoki meccseinkre való felkészüléshez – fogalmazott a szakember.

Kapcsolódó témák: #győri eto uni fkc | #kézilabda |