Vendéglátóhely üzemeltetésére pályázhatnak

Győr+
2020.08.14. 16:29
Hirdetés

Pályázati felhívást tett közzé a Pannonhalma Városfejlesztő Nonprofit Kft., a Pannonhalma TSZ műhelyek területén kialakításra kerülő 100 fős vendéglátóhely üzemeltetésére (Mátyás király – Fenyvesalja utca kereszteződésében).

Hirdetés

A pályázati felhívásban kiemelik, hogy két éves határozott idejű bérleti szerződésről van szó, amely – a felek ilyen irányú megállapodása esetén – további 3 évvel hosszabbítható. A bérleti jogviszony kezdő időpontja a jogerős használatbavételi engedély megszerzését követő hónap első napja, várhatóan 2020. október elseje. Az ajánlatkérő az időpont esetleges késedelméből eredő követeléseket kizárja azzal, hogy az ajánlatadó a szerződéstől elállhat, ha az ajánlatkérő a jogerős használatbavételi engedélyt legkésőbb 2020.október 30-ig nem szerzi meg.

A Pannonhalma Városfejlesztő Nonprofit Kft. átfogó fejlesztést hajt végre, amelynek keretében új turisztikai fogadóépület, turisztikai parkoló, interaktív kiállítótér, vendéglátóhely, valamint kerékpáros centrum jön létre a területen. Jelen pályázati felhívás keretében az épületegyüttes Mátyás király utca felőli szárnyában kialakításra kerülő 100 fős vendéglátóegység üzemeltetésére vár az ajánlatkérő jelentkezőket.

A pályázat kitér arra, hogy a bérlő kötelezettsége a bérlemény melegkonyhás vendéglátó egységként való működtetése, úgy, hogy a bérlemény a nagyközönség számára látogatható és megismerhető legyen. A Bérlő köteles a bérleményben működtetett vendéglátóhelyek kínálatában a magyar konyhára jellemző fogásokat és Pannonhalmi helyi terméknek minősített gasztro-merchandising termékeket tartani, valamint törekedni a helyi alapanyagok felhasználására.

A cél olyan étterem kialakítása, amely kiemeli a hely kiválasztottságát és reprezentativitását, ugyanakkor a hétköznapi magyar és külföldi látogató számára is elérhető. Olyan magyar, a klasszikus békebeli étterem hangulatát megidéző létesítménynek kell nyílni, amely hangsúlyozza a magyar gasztronómiai hagyományokat, de ugyanakkor innovatív is, különös tekintettel Pannonhalma Város saját meglévő és megteremtendő gasztrónómiai hagyományaira.

Rendelkezzen „hazavihető élmény” kínálattal, legyen mód elvihető gasztro-ajándék termékek értékesítésére, továbbá elképzelhető legyen ott nagy létszámú rendezvények catering szolgáltatásának biztosítása.

A részletes pályázati felhívást az alábbi linken érhető el.

likeold
a fb oldalunkat