Hirdetés

Kihívások éjszakája Felpécen

Fotó: Felpécért Alapítvány
Győr+
2022.09.12. 11:35

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Kihívások Éjszakája vetélkedőt Felpécen.

Hirdetés

A program kiváló lehetőség volt a helyieknek és az újonnan beköltözőknek a település felfedezésére és egymás megismerésére. Négy-nyolc fős csapatok, családok, baráti társaságok 14 állomáson méretették meg tudásukat, ügyességüket, helyismeretüket.

Az állomásokat a helyi civil szervezetek és intézmények biztosították, mint például: Óvoda, Sportegyesület, Polgárőrség, Tájház, Orvosi Rendelő, Könyvtár. Az állomásvezetők igyekeztek úgy megálmodni a feladatokat, hogy a résztvevők játszva ismerjék meg az általuk képviselt intézményt, civil szervezetet. A kihívások teljesítése után egy finom vacsora mellett – amit község polgármestere készített – az eredményhirdetés következett és a győztes csapat vihette haza a Kihívások Éjszakája vándortrófeát.

„Hatalmas tisztelet és köszönet minden állomásvezetőnek és segítő kéznek, akik évről évre, időt energiát nem sajnálva igyekeznek színesebbé tenni a rendezvényt!” – írták a szervezők, akik a következő, immár ötödik alkalomra újra meglepetésekkel készülnek, a résztvevőknek és egy születésnapi zsúrt is terveznek, hiszen a cél változatlan: szép csendben egy nagy családot kovácsolni a településből!

Forrás és szöveg: Kihívások Éjszakája Csapat, Felpéc

Kapcsolódó témák: #családok | #programok | #régió | #szabadidő |
Hirdetés