Illegális hulladék

Illegális hulladékot számoltak fel Ikrényben és Téten

Fotó: Kisalföldi Erdőgazdálkodási Zrt.
Tóth Vivien
2021.05.04. 13:20

Hatalmas mennyiségű, illegálisan lerakott hulladékot számolt fel a Kisalföldi Erdőgazdasági Zrt. a “Tisztítsuk meg az országot!” első ütemének keretében. A társaság eddig közel 200 köbméter illegálisan elhelyezett hulladékot számolt fel a vagyonkezelésen alapuló erdőterületen, Ikrény és Tét közelében.

Hatalmas mennyiségű, illegálisan lerakott hulladékot számolt fel a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt., a “Tisztítsuk meg az országot!” első ütemének keretében. A társaság eddig közel 200 köbméter illegálisan elhelyezett hulladékot számolt fel a vagyonkezelésen alapuló erdőterületen, Ikrény és Tét közelében.

Az Innovációs és Technológiai Minisztréium által meghírdetett klíma és természetvédelmi akció keretében, a hazai erdők megtiszításában a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. is elkötelezett. Tét, valamint Ikrény közelében egy engedély nélküli szemétlerakó működött eddig, amit a cég felszámolt. 

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. 2020-ban nyújtotta be a pályázatát, több mint 400 köbméter illegális hulladék felszámolására, és a felhalmozódás megelőzésére szolgáló eszközök telepítésére. “Véleményünk szerint a társadalmi szemléletformálás itt is elengedhetetlen, hiszen az erdő a közös kincsünk. Vigyázzunk rá!” – olvasható a facebook oldalukon.

Kapcsolódó témák: #erdő | #Ikrény | #Illegális hulladék | #Tét |