Hirdetés
Baleset

Életét vesztette az elütött kerékpáros – keresik a sofőrt

Illusztráció: police.hu
Győr+
2021.10.04. 06:08

Megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott el a baleseteket okozó terepjáró.

Hirdetés

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Jánossomorján, a Szabadság utcában, október 4-én nem sokkal hajnali fél 4 után.

A rendelkezésre álló információk szerint egy Andau irányába közlekedő sötét színű, terepjáró jellegű, feltehetőleg Mercedes típusú gépkocsi vezetője elütötte a Szabadság utcán haladó kerékpárost, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A baleset következtében a kétkerekűvel közlekedő helybéli nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az Útinform felhívja a figyelmet, hogy a baleset miatt, aki a jánossomorjai határátkelő felé tart, annak megnövekedett menetidővel kell számolnia.

Szintén egy sötét színű feltehetőleg Mercedes típusú terepjáró ütött el egy biciklist szintén október 4-én 5 óra körül, Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A megsérült kerékpárost a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen járművel vagy vezetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

Forrás: police.hu / Útinform

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendrőség |
Hirdetés