Visszatér Győrbe Steve Hackett és a Djabe!


2023-06-19
Steve Hackett gitárost, a rocktörténet egyik legjelentősebb zenekarának, a Genesisnek meghatározó tagját, közel két évtizedes munkakapcsolat köti össze a Djabe zenekarral. 2003 óta Steve számtalanszor közreműködött a zenekar fellépésein és albumain. Az elmúlt öt évben elkészült 6 közös kiadványuk minden eddiginél nagyobb nemzetközi sikereket hozott, e nem mindennapi formáció számára.
Hirdetés

A Genesis egykori tagja ismét Győrbe jön: Steve Hackett és a Djabe június 19-én lép fel Győrben, a Richter teremben. A koncert 19:30-kor kezdődik, érdemes egy felejthetetlen estére készülnie annak, aki elmegy az eseményre.

A Steve Hackett & Djabe: Summer Storms And Rocking Rivers (2017), Djabe & Steve Hackett: Life Is A Journey – The Sardinia Tapes (2017) és Djabe & Steve Hackett: Life Is A Journey – The Budapest Live Tapes (2018) és Djabe & Steve Hackett: Back To Sardinia (2019), Djabe: The Magic Stag (2020) és Djabe & Steve Hackett: The Journey Continues (2021) albumok a nemzetközileg is rangos, angliai lemezkiadó, a Cherry Red Records gondozásában, globálisan kerültek kiadásra. Mindegyik kiadvány sokezres példányszámban fogyott világszerte, és kiemelkedő sikereket értek el az Egyesült Államokban, Japánban és Brazíliában, Angliában, Németországban, Olaszországban és Hollandiában.

Steve Hackett – gitár, vokál, Barabás Tamás – basszusgitár, Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek, Nagy János – billentyűs hangszerek, Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt, Kaszás Péter – dob, vokál

Az idei koncert Facebook-eseménye ide kattintva érhető el.

Kapcsolódó témák: #steve hackett |
további programok

Ismét meghirdetik a Győri Stafétát

A Magyar Nemzetőrség „Török István” Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával idén 20-dik alkalommal hirdeti meg közterületi futóversenyét, amelyre június 2-án 10 órakor a Bem téren kerül sor.

részletek

Ösztöndíjasából a cég munkatársa lett a Széchenyi István Egyetem volt hallgatója

A győri Széchenyi István Egyetemet és az ipari hulladékok kezelésével, hasznosításával foglalkozó Büchl Hungária Kft.-t hosszú évek óta szoros partnerség fűzi össze, hiszen az intézmény és a cég is kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. Az együttműködés nemcsak a képzésben, de a fiatalabb korosztály szemléletformálásában és a jövő szakembereinek támogatásában is tetten érhető. A vállalkozás által alapított egyetemi ösztöndíj első nyertese ma már a cég alkalmazottja.

részletek