Verslabirintus – Ezer úton egyfelé


2024-06-07
ingyenes program
Zenés-verses műhely.
Hirdetés

Június 7-én pénteken, 18 órakor kezdődik Verslabirintus: Concordia – szív a szívvel címmel a Vers-zengetők Együttes zenés-verses műhelye beszélgetéssel és gyakorlatokkal a FILO-Pontban (Kálóczy tér 15.). A program mottója: „Ezer úton egyfelé”.

Az est kapcsolódik az Új Akropolisz nemzetközi projektjéhez, amely a művészetek, a kultúra közösségépítő, összetartást ébresztő erejét hirdeti.

A Verslabirintus alkalom az önmagunkkal való találkozásra a verseken, dalokon és a befogadáshoz vagy alkotáshoz kapcsolódó gyakorlatokon keresztül. A művészet segít bejárni és szépséggel, szeretettel és tudatos megértéssel bevilágítani azokat a belső vidékeket, ahol esetleg elakadtunk. Utunk a szimbólumok mélyebb megismerésén át a komplex önismeret és önkifejezés felé vezet, amelynek célja, hogy a világot kicsit szebbé, jobbá és igazabbá tehessük.

Regisztrálni lehet: [email protected]

Kapcsolódó témák: #Műhely |
további programok
2024-06-24 - 2024-06-28

XV. Győri Reneszánsz és Barokk Hét

A 2024 nyarán megrendezendő Győri Reneszánsz és Barokk Hétnek már 15 éves hagyománya van, ahol a régizene kedvelői és művelői különleges koncerteken és mesterkurzusokon vehetnek részt és hódolhatnak szenvedélyüknek.

részletek
2024-06-22

Juniális a győrszentiváni plébánián

A győrszentiváni Egyházközség június 22-én, szombaton vidám juniális napot szervez. A 10 órától délután 4-ig tartó együttlétre mindenkit sok szeretettel várnak. Lesz ingyenes ugrálóvár, lovacskázás, családi játékos vetélkedő. Minden résztvevő ingyen ebédet kap.

részletek