Újabb szabadtéri kiállítás


2021-08-23 - 2021-09-19
Kiállítás
ingyenes program
Hétfőn este nyílt meg a Széchenyi Open Art Night új programja. Az összeállításban profi és amatőr fotósok lencséjén keresztül látható a 750 éves Győr szépsége.
Hirdetés

Az új tematikában a kisalfold.hu fotópályázat nyertesei, a napilap fotósai és a Győri Fotóklub Egyesület tagjai mutatják meg Győrt és a világot egy egészen más szemszögből. A vetítés esténként 21 órától a város három pontján lévő óriás kivetítőkön tekinthető meg egy hónapig.

Győr idén ünnepli királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. Ebből az alkalombóla Széchenyi István Egyetem, a Győri Egyházmegye és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy több hónapon át, az esti órákban „nyitva tartó” szabadtéri kiállítást ad ajándékba a város polgárainak és az ide látogatóknak: homlokzatokra kivetítve, monumentális méretekben mutatják meg azokat a kincseket, amelyek templomokban, múzeumok, intézmények kiállítótereiben láthatók.

A vetítések a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus épületén, a Karmelita templomnál és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalnál lévő kivetítőkön láthatók.

Hirdetés
további programok
2021-09-22 - 2021-09-25

Hétvégére ajánljuk

Babák, gőzmozdonyok, gyerekemelés és orosz zenészek.

részletek
2021-09-25

Rotakapa versenyt rendeznek Lébényben

Lébényi Sportpálya
Szabadidő

Különleges programmal várják most szombaton az érdeklődőket a lébényi sportpályán.

részletek