FILO-Café

Új év – nehézségek vagy hősi kaland? 


2023-01-18
Január 18-án szerdán, 18 órakor FILO-Café: Új év - nehézségek vagy hősi kaland? című beszélgetésre várják az érdeklődőket a FILO-Pontban (Győr, Kálóczy tér 15.).
Hirdetés

A témákról:

–       A jó kezdetben rejlő lehetőségek
–       Megmászni vagy kikerülni – önismeret a próbák során
–       Honnan meríthetünk erőt a nehézségek legyőzéséhez?

Az év kezdete kiemelt pont, amikor egyszerre tudunk visszafelé tekinteni és előre, hogy a múlt tapasztalataira építve egy jobb jövőt formálhassunk. Ebben a folyamatban meghatározó szerepet játszik a nehézségeinkhez fűződő viszonyulásunk. Felismerjük-e, hogy miből fakadnak? Mit tegyünk velük? Amikor pedig sok mindennel kell megküzdenünk egyszerre, akár hónapokon, éveken át, akkor nélkülözhetetlenné válik, hogy rátaláljunk belső erőforrásainkra. Végül feldolgozzuk-e, ha túljutottunk egy nehézségen, akár kudarcot vallottunk, akár győztünk? Mert ez lesz az alapunk, amire építeni tudunk a következő próbánkban.

„Mindenki saját életének hőse vagy hősnője… Mindenki felelős azért, hogy mit kezd az életével, és milyen irányba tereli a vele kapcsolatos eseményeket.” Delia S. Guzmán

Belépődíj: 1500 Ft. Diákoknak, pedagógusoknak és nyugdíjasoknak: 800 Ft.
www.ujakropolisz.hu

további programok
2023-01-24

Kézműves foglalkozás a könyvtárban

Február 24-én (pénteken) délután a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtárban ingyenes, de regisztrációhoz kötött kézműves foglalkozást tartanak.

részletek
2023-02-11

Eledelgyűjtés a Győri Puha Praclik Egyesülettel

Két hónap után lesz ismét lehetőség az adományozásra.

részletek