The music of James Bond


2022-10-20
Hirdetés

2022. OKTÓBER 20., CSÜTÖRTÖK, 19:00
Egyetemi Sportcsarnok

A méltán népszerű filmsorozat legkedveltebb dallamai szimfonikus hangszereléssel szólalnak meg három szenzációs énekes és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában. A zenekar mögötti vásznon megelevenednek a jól ismert filmek képkockái, legismertebb jelenetei is, hogy együtt éljük át újból e filmek felejthetetlen hangulatát.

Az est műsorvezetője Rákász Gergely orgonaművész, aki megjelenésével és könnyed eleganciájával kiválóan hozza a James Bond-filmek jellegzetes stílusát és szellemességét. A kivételes est csúcspontját kétségkívül a három meghívott énekesnő szereplése jelenti. A bécsi születésű, osztrák zenetanár és török operaénekes lánya, Nazide Aylin, a szintén osztrák Missy May énekesnő, színésznő, műsorvezető és Maya Hakvoort holland származású musicalszínésznő olyan természetességgel éneklik az ismert dalokat, mintha egyenest a forgatásokról jöttek volna. Színpadi jelenlétükkel és hangjukkal mindenkit elvarázsolnak, előadásukat a közönség vastapssal jutalmazza. Visszatérő vendégei az európai operaházaknak, zenés színházaknak, repertoárjukon előkelő helyen szerepelnek a Bond-filmek szerzeményei.

Vezényel: Alex Johansson

További információért kattintson IDE.

Kapcsolódó témák: #james bond |
további programok
2022-12-17

Karácsonyvárás Csanakon

Karácsonyváró műsort rendeznek a Bezerédj-kastély előtti parkban december 17-én 17 órától.

részletek
2022-12-18

Decemberi régiségvásár

Győri Régiségvásár lesz aranyvasárnap, december 18-án 7 és 14 óra között a Tarcsay utcai téren. Szép tárgyak között sétálva karácsonyi ajándékot is találhatunk. Használati és lakberendezési tárgyakkal is színesíthetjük lakásunkat, gyarapíthatjuk gyűjteményünket.

részletek