Tavaszi bábparádé


2022-03-20
Győr, Czuczor Gergely u. 17.
Színház
ingyenes program
Bábszínházi világnap a 30 éves Vaskakassal március 20-án.
Hirdetés

A Győri Tavaszi Fesztivál keretein belül a 30 éves Vaskakas Bábszínház a világ összes bábosának legnagyobb ünnepén, a Bábszínházi Világnap alkalmából, egész napos, ingyenes bábparádét szervez március 20-án vasárnap.

A Vaskakas Bábszínház művészei együtt ünneplik a közönséggel a tavasz eljöttét és a határtalan kreativitású bábművészetet. Táncos, bábos gyermek és felnőtt előadások váltják egymást reggeltől estig.

– 11.00 KEREKUTCA – Paár Julcsi és a Fitos Dezső Társulat előadása gyerekeknek (Bartók terem)

– 15.00 A KISGÖMBÖC – A KL Színház előadása gyerekeknek (Szabadtéri Színpad)

– 18.00 ALAINE – IDEJE A MEGHALÁSNAK – Előadás felnőtteknek (Kamaraterem)

A Kerekutca, valamint az Alaine- Ideje a meghalásnak című előadások regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a Vaskakas Bábszínház jegypénztárában (Czuczor Gergely utca 17.) lehet.

“Az előadások közötti időben sem hagyjuk program nélkül a kicsiket és a nagyokat. A bábszínház társulata hetek óta szorgosan készíti a Vaskakas Bábszínház repertoárján lévő előadások asztali játékait, melyek a bábparádén fognak debütálni. A játékokon Vaskakas korongok szerzésére lesz lehetőség, melyeket finomságokra, Vaskakas csemegékre lehet váltani.”

Kapcsolódó témák: #bábelőadás |#Vaskakas Bábszínház |
Hirdetés
további programok
2022-08-25 - 2022-08-28

Bortörténelmi Napok

részletek
2022-08-14

Családi nap Gyárvárosban

Rengeteg ajándék, izgalmas feladatok, arcfestés, csillámtetoválás, légvárak, ételek és italok valamint lakossági fórum várják a látogatókat az egész napos programon.

részletek