Túrák a sokorói kilátókhoz

Sokorói kilátók túra


2019-09-20
Szabadidő
ingyenes program
A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület szeptember 21-én, szombaton teljesítménytúrát szervez a Pannonhalmi-dombságban.
Hirdetés

A túrákon – melyeket 10, 20 és 50 km-es távokon rendeznek meg Győrújbarát – Nyúl – Ravazd környékén, a rajthelyen történő nevezéssel lehet indulni és a kijelölt távon kell végig haladni az ellenőrzőpontok felkeresésével. A célba szintidőn belül kell beérkezni a rajtban kapott igazolólappal.

A nevezési díj fejében szerény ellátást (víz, zsíros kenyér, édesség) biztosítunk és a teljesítők szép oklevelet és kitűzőt is átvehetnek a célban.

A 10 km-es családi távot 8-10 óra, a 20 km-es családi távot 7-10 óra között indítják Győrújbarát, Ildi Presszótól. Mindegyik túra változatos útvonalon vezet végig, útközben több kilátóból is élvezhetik a szép kilátást.

A tavaly átadott látványos Lila-hegyi kilátó a dombság egyik legmagasabb pontján, a 313 m magas Lila-hegyen épült, melynek tetejéről letekintve csodálatos körpanoráma tárul a túrázó elé.

A célba érkezés mindegyik túrán Győrújbaráton lesz.

A túraprogramot eső esetén is megrendezik!

Bővebb felvilágosítást a szervezők adnak és a részletes tájékoztató az egyesület honlapján olvasható: https://gyvte.hu/sokoroi-kilatok-teljesitmenyturak/

Tel.: 70/258-5098, e-mail: istvan.csuka@gmail.com.

Kapcsolódó témák: #túra |
további programok

Petőfi, a szabadságharcos – előadás

Február 15-én a Bezerédj-kastély Művelődési Házban Horváth Gábor könyvtáros, hadtörténész-technikus előadását hallhatják Petőfi Sándorról, az 1848-as forradalom költőjéről.

részletek
2023-02-10

Dobozkönyv készítés Szabadhegyen

2023. február 10-én (pénteken) 16-tól 19 óráig a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra Ferenc tér 1.) dobozokat, rekeszeket, tárolókat készíthetnek a MOKKA felnőtt kézműves műhely szakemberei segítségével.

részletek