Online játék felsősöknek

Petőfi arcai


2023-03-06 - 2023-03-10
ingyenes program
A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára 2023. március 6. és 10. között Petőfi arcai címmel internetes játékot hirdet az általános iskola felsős tanulói részére. Ebben az időszakban minden nap egy-egy kérdést tesznek fel Petőfi életének szakaszairól.
Hirdetés

A feladványok a Gyermekkönyvtár Facebook-oldalán lesznek megtalálhatók. A választ tartalmazó linket minden nap mellékelni fogják a kérdéshez a szervezők. A megfejtéseket névvel, valamint e-mail-cím és iskola megadásával várják legkésőbb 2023. március 12-éig [email protected] e-mail-címre. A helyes válaszok beküldői között könyvjutalmakat osztanak ki. Egy válaszadó több kérdésre is küldhet be megfejtést, de nem feltétel, hogy az összes kérdésre helyes megfejtést adjon. A szerencsés megfejtőket e-mailben értesítik legkésőbb 2023. március 20-án.

Kapcsolódó témák: #győri könyvtár |#játék |#Petőfi |
további programok
2023-04-10

Húsvéti Orgonahangverseny a Pannonhalmi Főapátágban

A Húsvéti Szent Három napjának méltó lezárása a Pannonhalmi Főapátság hagyományos húsvéthétfői orgonahangversenye, amelyen ezúttal Kapitány Dénes, a zirci Ciszterci Apátság orgonaművésze szólaltatja meg a Szent Márton-bazilika 41 regiszteres koncertorgonáját.

részletek