Peppa malac Győrben zárja az évet


2022-12-27
Győr, Egyetem tér 1.
Gyermekeink kedvenc rajzfilmhőse a méltán népszerű, minden nemében vicces és aranyos PEPPA malac először Magyarországon élőben!
Hirdetés

Az év végén, 2022. december 27 – én az Egyetemi Csarnokba érkezik a Peppa Live turné, sok gyerek és család kedvence.                              

Néhány évvel ezelőtt a tv néző gyerekek kérésére a jogtulajdonos és egyben a világ egyik vezető produceri társulása létrehozta minden idők legsikeresebb színpadi gyermek produkcióját, a Peppa Pig”s Celebration-t.

Peppa malac egy különleges meglepetésre érkezik haza. Mama malac titokban előkészített már mindent, hogy az egy igazi ajándék legyen. Azonban Peppa és Zsoli mindketten túl kíváncsiak és türelmetlenek voltak ahhoz, hogy várjanak, így Mama malac megosztja velük a nagy meglepetést: egy óriási családi fotóalbumot.

Ez a bájos, 75 perces élő show kiváló szórakozás az egész család számára, amely tele van jókedvvel barátsággal, óriási pattogó labdákkal, humorral, énekekkel, amelyen a nézők is interaktívan részt vesznek.

Jegyek a jegy.hu rendszerében vásárolhatóak.

további programok
2023-03-11

Múzeumi találkozások a Rómer Múzeumban

Petőfi Sándor versének ürügyén a belvárosban keresik fel a reformkori Győr híres lányainak és asszonyainak lakhelyeit.

részletek
2023-02-10

Múzeumi találkozások a Rómer Múzeumban

A belvárosi sétán arra a kérdésre keresik a választ Petőfi Sándor és reformkori győri polgárok életútján keresztül, hogy vajon a szerelem sötét verem?

részletek