Pásztoróra


2021-09-30
Pannonhalma
Előadás
Pásztor Erzsi színművész a vendége a Pannon Esték szeptember 30-ai rendezvényének Pannonhalmán.
Hirdetés

Ki ne ismerné az ország egyik legkarakteresebb színészét, aki a Szomszédok című teleregényben nyújtott frenetikus alakításáért a mai napig mindenki Janka nénije?

Ahogy mesél, egy olyan életút rajzolódik ki előtte, ahol igen sok volt az előre talán legyőzhetetlennek tűnő akadály, melyben mégis mindig megtalálta a kapaszkodót. Meggyőződése, hogy örülni kell annak, ami jó, és nem örökké keserűnek lenni.

Szerte az országban, többek között Gyulán, Szegeden, Győrben, Budapesten megfordult már színészi alakításaival, ahol rendszerint telt házzal ismerték el utánozhatatlan komikai tehetségét, melyet furcsa, belső indíttatású groteszk humor is színez.

Isteni humorát és életvidámságát most személyesen is megismerhetik az érdeklődők Pannonhalmán, ahol szeptember 30-án, 18:00 órakor a nagy sikerű Pannon esték vendégeként mesél életéről a Kossuth díjas Pásztor Erzsi színművésznő.

Jegyek kaphatók a Pannonhalma Porta látogatóközpontban/új pannonhalmi Tourinform irodában (9090 Pannonhalma, Mátyás király utca 3.) és a győri Tourinform irodában/Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross Gábor utca 21.) szeptember 7-től.

Bővebb információ: www.pannonhalma.hu; +36 96 960 072, pannonhalma@tourinform.hu

Hirdetés
további programok
2021-09-17 - 2021-09-19

Hétvégére ajánljuk!

Sportos programok, régiségvásár, piknik.

részletek
2021-09-21

Egy séta a demensekért

Szabadidő

Belvárosi séta.

részletek