Pannonhalma kicsit másképp – Tekerj a Zöldbe!


2022-08-21
Pannonhalma
ingyenes program
Hirdetés

Augusztus 21-én ingyenes kerékpártúrát szerveznek Pannonhalmára, ahol ezúttal a résztvevők megismerkedhetnek Hefter László 40 éves üvegművészetével, a kapafogú ősemlőssel, a koldusfordulóval, és a helyi sütikkel, fagyikkal.

A Hefter Galériában az üvegművészet kulisszatitkaiba nyernek bepillantást, a Pannonhalma Porta Látogatóközpontban pedig a hétmillió éves ősállat csontjait nézik meg „A kapafogú hazatér” című kiállításon a résztvevők. Ezt követően a Pannohalma melletti Illaki erdő bejárása során megtudhatják, hogy mi is volt az a „Koldusforduló”. A túra során két Kerékpárosbarát Szolgáltató cukrászdát is felkeresnek ahol sütiket, fagyikat kóstolhatnak.

A találkozó 9:45 órakor a Leier Autó Kft. parkolójában (Győr, Szauter út 9.).

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a bringamaniagyor@gmail.com email címen lehet, a telefonszám, név és életkor megadásával. A táv: 55 km. Túravezető: Laposa Tibor okleveles kerékpártúra vezető.

Kapcsolódó témák: #kerékpártúra |
további programok
2022-10-06 - 2022-10-20

Magyar évezredek előadás

Grandpierre Attila csillagász, a Vágtázó Csodaszarvas zenekar vezetője, énekese, őstörténet-kutató tart két előadást Győrben a magyarok elődeinek (szkíták, médek, hunok) királyi mágusairól, papkirályairól.

részletek
2022-09-23 - 2022-09-24

Hétvégére ajánljuk!

Kézműves piac, sportág- és táncválasztó, jóga maraton – ezen a hétvégén is bőséges programkínálat várja a városlakókat Győrben.

részletek