Szenior Szalon

Őszi napokra ajánljuk


2022-09-18 - 2023-01-08
ingyenes program
Szeretné megismerni, hogyan készül a világhírű höveji csipke? Véghné Lőrincz Ágnes vezetésével folytatódik a Höveji csipke kézműves foglalkozás szeptember 8-tól, kéthetente csütörtöki napokon 12–16 óráig az Iparkamarában (Szent István út 10., tel.: 06-20/448-3856).
Hirdetés

A Gombolyda Kézműves Műhelyben (Széchenyi tér) hetente más-más programmal: kötés-, horgolástechnikák tanításával várják az érdeklődőket. A műhelyben családias környezetben ismerkedhetnek meg a résztvevők például az amigurumi horgolással, vagy kendő, poncsó, babatakaró horgolásával.

Az alkotni, festeni vágyókat hívják a Paál László Képzőművész Körbe. A kör tagjai heti két foglalkozást tartanak, egymást segítve, odafigyelve törekednek a képalkotás alapszabályainak elsajátítására. Havonta egy alkalommal pedig ismert, neves festőművész segíti munkájukat. Jelentkezni a 20/410-6513-as telefonszámon lehet.

A győri Vasutas Természetjáró Egyesülethez is lehet csatlakozni. Kirándulási ajánlataik változatosak: rövidebbek-hosszabbak, könnyebbek-nehezebbek, de mindegyiken szép tájakat láthatnak a résztvevők és mindenki megtalálhatja benne a képességeinek, lehetőségeinek megfelelő úti célt, programot, és az unokákat is magukkal vihetik! Szeptember 18-án a sokorói kilátók, magaslatok teljesítménytúrán vehetnek részt az érdeklődők a Pannonhalmi-dombságban. 24-én a Balaton-felvidékre, 25-én pedig a Soproni-hegységbe szerveznek túrát. Részletek a www.gyvte.hu. honlapon.

Aki a győri vasútállomáson jár, feltétlenül nézze meg az utascsarnokban látható Vasminsizter – Baross Gábor című emlékkiállítást. Az Arany János Művelődési Ház MÁV-ART kiállítóterében a vasminiszter életútját és legfontosabb intézkedéseit mutatják be a paravánokon. A tárlat ingyenesen látogatható 2023. január 8-ig.

Kapcsolódó témák: #szenior szalon |
további programok
2022-10-11

Kortárs magyar estek a Zsinagógában

Balázs Árpád 85 éves születésnapi köszöntése műveinek megszólaltatásával.

részletek