Online kamarai nőnap


2021-03-07
Ünnep
ingyenes program
Bombera Krisztina újságíróval Fábián György beszélget a kamara YouTube csatornáján március 8-án.
Hirdetés

Nőnap alkalmából színes, érdekes, tartalmas programmal kedveskedik a megyei Kereskedelmi és Iparkamra a női vállalkozóknak online!
Milyen kihívásokkal kell megküzdenie a női vállalkozóknak a jelenlegi gazdasági helyzetben és milyen lehetőségek, közösségek segíthetnek? Többek között ezekről a témákról beszélget Bombera Krisztina újságíróval, Fábián György.


Dr. Bombera Krisztina televíziós újságíró, tudósító, jogász, egy értékmarketing vállalat vezetője, amely szemléletformáló és adománygyűjtő kampányokat szervez közösségi ügyek javára. Krisztina évekig dolgozott tudósítóként az Egyesült Államokban és junior jogi asszisztensként egy évet a Princeton Egyetemen. Újságíróként a többi közt Barack Obama elnökségét, illetve a 2008-as világgazdasági válság kibontakozását dolgozta fel, egykor, 2001-ben pedig New York-i lakosként a várost ért terrortámadást. Önkéntesként leginkább emberi jogi és zöld szervezetekkel dolgozik, cégekkel pedig a vállalati társadalmi felelősségvállalás kiterjesztésén, fejlesztésén. Krisztina két gyermek anyja, férje filozófus.


A beszélgetést regisztráció nélkül, ingyenesen megtekinthető március 8-án, hétfőn 16 órától, valamint az esemény után is visszanézhető a kamara  YouTube csatornáján.

Hirdetés
további programok
2021-04-18

Győri Régiségvásár

Szabadidő

Kincskeresés az antik piacon.

részletek
2021-04-17

Csoportterápia

Színház

Mjuzikelmánia.

részletek