Nyári színház a Bezerédj-kastélyban


2021-07-30 - 2021-08-01
Győr-Ménfőcsanak, Győri út 90.
Fesztivál
Négy nyári színházi előadás várja az érdeklődőket a Ménfőcsanaki Bezerédj-kastély udvarán július 30. és augusztus 1. között.
Hirdetés

július 30. 20.00 óra – „Vigyázat, Tenorinvázió” operettgála 

HOMONNAY ZSOLT Jászai-díjas színművész, rendező rendezésében. Klasszikus operettektől a legismertebb musical slágerekig felcsendül az országosan is egyedülálló produkcióban számtalan szívre, lélekre ható melódia, s mindez KILENC fantasztikus férfihang tolmácsolásában. 3×3 Tenor, egy színpadon, ez igazi nyáresti  különlegesség, valódi színházi csemege. Fellépnek: Homonnay Zsolt, Nagy Balázs, Bakos-Kiss Gábor, Bot Gábor, Derzsi György, Sándor Dávid, Sövegjártó Áron, Kádár Szabolcs János, Kovács Szilárd. És az elmaradhatatlan Primadonnák : Balog Tímea, Bodnár Vivien, Kecskés Tímea. A fergeteges táncokról Sándor Dávid koreográfus gondoskodik.

             

július 31. 15.00 óra – „Házasodni vón-a jó?”  népimese-feldolgozás

Pesty- Nagy Kati : Házasodni vón-a jó?interaktív népi mese feldolgozás, élő zenével, néptánccal és tánctanulással. Sándor Dávid többszörösen kitüntetett és díjnyertes néptáncművész – színművész- koreográfus ötletéből született meg ez a varázslatos alkotás, azzal a küldetéssel, hogy minél több gyermekhez eljusson gazdag néptáncos kultúránk megannyi titka. A mesét Pesty-Nagy Kati írta ritmikus, játékos szöveggé, a népdalokat Magyar Réka tanította be a Bezerédj-kastély Színjátszóházának a Növendékeinek, akik szintén szerepet kaptak az előadásban, a budapesti Madách Színház művészein túl. Előadják :Kecskés Tímea, Magyar Réka, Sándor Dávid, valamint a muzsikusok, és a Bezerédj Kastély Színjátszóházának Növendékei. Koreográfus : Sándor Dávid. Művészeti munkatárs: Magyar Réka. Színpadi kreatív: Hermeczi – Tóth Karolina. Jelmez: Kecskés Tímea. Rendező : Pesty- Nagy Kati.

július 31. 20.00 óra – „Szerelmem, Sárdy” zenés előadás

Felejthetetlen élmény, egy megható történet, a legnagyobb Sárdy slágerekkel, ízes humorral, csodás énekhanggal, felemelő rendezésben. Mindenkinek szeretettel ajánljuk, aki volt már valaha szerelmes, vagy tervezi, hogy még az lesz valaha.Írta: Meskó Zsolt. Rendező : Harangi Mária. Előadja : Derzsi György.

 2021. augusztus 1. 11.00 óra – „Manósuli” interaktív mesejáték

A Napraforgó Meseszínház interaktív zenés gyerekműsora a Manosuli. 

Kapcsolódó témák: #Bezerédj-kastély |#nyári színház |
további programok
2023-09-29

Oppenheimerről az egyetemen

Adalékok az Oppenheimer filmhez címmel Barla Ferenc sugárfizikus előadására várják az érdeklődőket a Kutatók Éjszakáján, szeptember 29-én, pénteken 18 órától.

részletek
2023-09-27 - 2023-11-29

Előadássorozat az egyetemen

Tervezzünk holdbázist! címmel tíz részből álló előadássorozat kezdődött a Széchenyi Egyetemen. Az előadó Barla Ferenc fizikus, Bonis Bona díjas Templeton mentor. Az első alkalommal az űrkutatás kezdetei volt a téma.

részletek