Melodies of LIFE


2019-11-15
Győr, Aradi vértanúk útja 23.
Zene
ingyenes program
A zongorakoncerten Ungvári István színész közreműködik.
Hirdetés

Melodies of LIFE – címmel tart lemezbemutató zongorakoncertet Albert Miklós november 16-án 17 órától a Generációk Háza Művelődési Központban (Győr, Aradi vértanúk útja 23.).

Albert Miklós több művészeti ágban is sikeres, győri születésű, fiatal zeneszerző. Fiatal több értelemben is: hiszen 2 kisgyermek édesapja, másrészt zeneszerzői munkássága is fiatal.
A győri konzervatóriumban végzett 2002-ben mint orgonista és zeneszerző, majd tanulmányait hosszú éveken keresztül, több zeneművészeti akadémián átívelve végezte Baselben, Freiburgban, Stuttgartban és Bécsben. Végzett orgonaművészként Bécsben kezdte el felnőtt életét, ahol a koncertezés és tanítás mellett a fotózást is művészi szintre fejlesztette.
A zeneszerzés szeretete sosem múlt el benne, de a mélyben szunnyadt egészen 2015-ig, mikor is Miklós édesapa lett, megszületett első gyermeke, kislánya, majd nem sokkal később kisfia is.
Zeneszerző énje, mintha csak erre várt volna: az Apává válás hatására felszínre tört a mélyben szunnyadó forrás, és megszülettek azok a csodálatos zenék, melyeknek első bemutató koncertjén, ősbemutatóján vehet most Ön is részt!
Ha szereti a zongoramuzsikát, és azokat a zenéket, amelyek megérintik az emberi lelket, felszínre hozzák az Ön mélyben szunnyadó érzéseit, emlékeit is, akkor itt a helye!
Ismerkedjen meg hát egy fiatal, lelkében és szívében örökre győri Zeneművésszel, töltsön együtt Albert Miklóssal és Ungvári István színművésszel egy felejthetetlen és lelket érintő estét, ahol találkoznak a zene és a költészet, a dallam és a lélek.

A belépés díjtalan.

Kérjük, hogy adományával szíveskedjék támogatni az esemény megrendezését!

Hirdetés
további programok
2022-08-26 - 2022-08-27

ÚjRADÓ Fesztivál

részletek
2022-08-25 - 2022-08-28

Bortörténelmi Napok

részletek