MCC: Törökország és Oroszország bonyolult kapcsolata az ukrajnai háború tükrében


2023-06-08
ingyenes program
A Mathias Corvinus Collegium győri képzési központnak vendége június 8-án Michael Reynolds lesz, aki ismerteti a két nagy geopolitikai szereplő, Törökország és Oroszország közötti összetett kapcsolatot, valamint azt, hogy miként befolyásolja ezt a kapcsolatot az Ukrajnában zajló konfliktus.
Hirdetés

Reynolds a közel-keleti tanulmányok docense és a diplomácia történelmével és gyakorlatával foglalkozó program társigazgatója a Princeton Egyetemen, és alapos elemzéssel megvilágítja azokat az árnyalt szempontokat, amelyek ezt a kapcsolatot alakították, és a jövőre vonatkozó kilátásait is ismerteti.

A résztvevők mélyebb megértésre számíthatnak a Törökország és Oroszország közötti bonyolult kapcsolatokról, valamint annak jelentőségéről az orosz-ukrán háború tükrében.

A rendezvény helyszíne:

MCC győri képzési központ (9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.)

Ideje:

2023. 06. 08. (csütörtök) 11:00 – 12:00

Az esemény angol nyelven zajlik. Szinkrontolmácsolást kivételesen NEM biztosítanak.

A részvételi szándékot az alábbi linken lehet jelezni:

https://forms.gle/otqoVj8mThTnop2a7

Kapcsolódó témák: #MCC |#politika |
további programok

Kishableányos premier a Vaskakas Bábszínházban

Mindenki ismeri a kishableány történetét, de vajon tudjuk milyen volt az eredeti mese? Andersen klasszikusa a világirodalom egyik legszebb szerelmi sztorija, egy mese két világ – a föld és a tenger – találkozásáról, az önfeláldozásról, a bátorságról, a vágyakozás erejéről.

részletek

Sztársportolók mezére lehet licitálni, beteg gyermekeknek segítenek

Nemes összefogás indult Győrben, hogy beteg gyermekeknek segítsenek. A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Gyermekintenzív Osztályának lélegeztetőgépet szeretnének beszerezni, ezért kampányt indítottak Lélegzet címmel, amelynek célja, hogy a győri gyermekintenzív osztályt segítsék egy lélegeztetőgép megvásárlásában.

részletek