Kortárs Irodalmi Estek – Vecsei H. Miklóssal és Balla Gergővel


2023-05-25
Győr, Móra park 1.
ingyenes program
2023. május 25-én (csütörtökön) 18 órakor József Attila-est lesz Vecsei H. Miklóssal és Balla Gergővel, a Platon Karataev frontemberével a József Attila Művelődési Házban (Győr-Szabadhegy Móra Ferenc tér 1.)
Hirdetés

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újra értelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne. „József Attila az őrület erejével, egy-egy szavával néha mélyebbre nyúlt, mint bárki más előtte” – írja róla naplójában Márai Sándor. Ebből a mélységből merít Vecsei H. Miklós, innen próbálja megmutatni a költő életútját, szerelmeit és versrészleteit.

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni csak teljes névvel a regisztracio@gyorikonyvtar.hu e-mail-címen lehet. Egy jelentkező maximum 2 főt regisztrálhat. Az estre való belépés csak visszaigazolt regisztrációval, és a Kisfaludy Károly Könyvtár ruhatárában előzetesen átvett meghívóval lehetséges! Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A rendezvényre mindenkit sok szeretettel várnak!

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

Kapcsolódó témák: #győri könyvtár |#TOP |
további programok
2024-05-25

Használtautós családi nap

Használtautós Családi nap lesz május 25-én, szombaton az MHC Mobility Használtautó Centrumban.

részletek
2024-06-15

Idén is vár a Ladikos Fesztivál!

Különleges zenei és tánc produkciókkal, gasztronómiai érdekességekkel, borkóstolóval és kézműves vásárral várják idén is az érdeklődőket a mecséri Duna parton a XIX. Ladikos Fesztiválra június 15-én. Az idei Ladikos kiemelt fellépője az idén 50. évfordulóját ünneplő Kossuth-díjas Vujicsics Együttes.

részletek