Kortárs Irodalmi Estek Henri Gonzoval


2024-03-08
ingyenes program
A dalszerző saját szerzeményei mellett versmegzenésítéseket valamint magyar dalokat is hallgatunk feldolgozva.
Hirdetés

2024. március 8-án (péntek) 18 órától folytatódik a Kortárs Irodalmi Estek rendezvénysorozat a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross G. út 4.). A vendég a Fonogram és Petőfi zenei díjas Henri Gonzo lesz.

Henri Gonzo a Fran Palermo valamint a Henri Gonzo és a Papírsárkányok multiinstrumentalista énekes, dalszerző frontembere. Szerepelt a magyar Forbes 30 alatti sikeres előadói közt és Highlights Of Hungary díjra is volt már jelölve filmzenéi miatt. A tavaly megjelent nagylemeze melyet a Papírsárkányok formációval készített el egy új irány Henri zenei világában. A magyar nyelven íródó irodalom közelítő, klasszicizáló hangszerelés meghatározóvá vált számára az utóbbi időben. Szóló előadásain széles palettából merít van, amikor három nyelven is megszólal, ezúttal viszont a magyar melankolikus estével láthatjuk őt hosszú idő után újra Győrben.

Ez az est magába foglalja a dalszerző saját szerzeményei mellett versmegzenésítéseit valamint kedvenc magyar dalait is feldolgozva. Henri szóló estjein egyszerre szólaltat meg több hangszert is, ezek közül pedig főleg a lábdob és a gitár domináns.

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni csak teljes névvel a [email protected] email címen lehet.
Egy jelentkező maximum 2 főt regisztrálhat.
Az estre való belépés csak visszaigazolt regisztrációval, lehetséges! Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó témák: #kortárs irodalmi estek |
további programok
2024-06-24 - 2024-06-28

XV. Győri Reneszánsz és Barokk Hét

A 2024 nyarán megrendezendő Győri Reneszánsz és Barokk Hétnek már 15 éves hagyománya van, ahol a régizene kedvelői és művelői különleges koncerteken és mesterkurzusokon vehetnek részt és hódolhatnak szenvedélyüknek.

részletek
2024-06-22

Juniális a győrszentiváni plébánián

A győrszentiváni Egyházközség június 22-én, szombaton vidám juniális napot szervez. A 10 órától délután 4-ig tartó együttlétre mindenkit sok szeretettel várnak. Lesz ingyenes ugrálóvár, lovacskázás, családi játékos vetélkedő. Minden résztvevő ingyen ebédet kap.

részletek