Kortárs irodalmi estek – Ambrozia folyóirat


ingyenes program
Május 3-án (szerdán) a Kossuth Lajos Művelődési Házban (9011 Győr, Déryné utca 50.) 18 órakor a Kortárs Irodalmi Estek keretein belül az Ambrózia folyóirat győri szerzői olvasnak fel verseikből és novelláikból, amelyet zenei produkció is kísér majd.
Hirdetés

Előadók: Bula Teodóra, Horváth Veronika, Soós Brigitta, Sütő Csaba András, Szabó Gergely és Szalai Zsolt. A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni csak teljes névvel a [email protected] email címen lehet. Egy jelentkező maximum 2 főt regisztrálhat. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

(x)

Kapcsolódó témák: ##Győri Könyvtár #TOP |
további programok
2023-06-11

Kiállítás zárórendezvény: Tolnay Imre – A lélek gesztusa és geometriája

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum tisztelettel hív minden érdeklődőt 2023. június 11-én 17 órára Tolnay Imre - A lélek gesztusa és geometriája című kiállítás zárórendezvényére.

részletek
2023-06-05

Dohányosok egészségi szűrőprogramja

Az egészségkárosodások korai felismerése érdekében, a kiserek védelméért aktív korú dohányosok részére tartanak szűrőprogramot június 5-én, hétfőn 14-17 óráig a Szent Imre úti Rendelőintézetben a Győri járás lakosainak.

részletek