Könyvbemutató: Törekvéseink a bizonytalanságban


2023-03-23
ingyenes program
Lajkó Károly pszichiáterrel és Gérecz Imre pannonhalmi szerzetessel Kormos Gyula beszélget a Győri Művészeti és Fesztiválközpontban.
Hirdetés

A március 23-án, este 18 órától kezdődő rendezvényen bemutatják Lajkó Károly – a Bencés kiadó gondozásában megjelent – legújabb kötetét is, Törekvéseink a bizonytalanságban címmel a a Győri Művészeti és Fesztiválközpontban.

A szorongás, a depresszió és a hasonló viselkedési rendellenességek korunk leggyakoribb mentális zavarai közé tartoznak. A komolyabb mentális betegségek általában váratlanul törnek ki, de megelőzően már megfigyelhetők az árulkodó jelek. Időszerű olyan új lehetőségeket keresnünk, amelyek segítik mentális egészségünk megőrzését.

Lajkó Károly pannonhalmi bencés diák, neurológus, pszichiáter, pszichoterapeuta legújabb kötete Törekvéseink a bizonytalanságban címmel olyan kérdésekre segít választ kapni, mint miért olyan a világ, hogy a sikerért meg kell szenvedni, vagy mi a siker értelme, ha az ember halálával végül mindent elveszít, vagy mi az emberi élet értelme.”
Jegyár: 1.500,- forint

További részletek ide kattintva érhetők el.

további programok
2023-04-22

„Fut a Szentiván” 2023

Április 22-én (szombaton) a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ Díszteréről rajtol az idei „Fut a Szentiván" családi futóverseny.

részletek
2023-03-21

Kertünk Kincsei – Magbörze Győrben

Magbörzét szervez a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete március 21-én a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

részletek