Kerengő

Koncz Gábor és Tóth Szilárd Kaszkadőr nélkül


2023-04-13
Győr, Czuczor Gergely u. 17.
Mi a közös Koncz Gábor Kossuth-díjas színművészben és Tóth Szilárd Ördöglovasban? Bár más-más generációhoz tartoznak, a félelmet nem ismerik, leghajmeresztőbb szerepléseiket kaszkadőr nélkül vállalták. Április 13-án Werner Krisztina újságíró vendégeiként érkeznek a Vaskakasba, hogy meséljenek kalandos életükről.
Hirdetés

Két férfi, egy eset: lovak, veszély, szenvedély, elhivatottság, kitartás és jellem. A pódiumesten két különleges férfi avatja be a nézőket izgalmas életútjába. Népszerűek és kedveltek, olyan bátorsággal élnek, hogy kivívják környezetük elismerést és tiszteletét. Felnyergelhetünk egy verbális tereplovaglásra, hogy az életük sűrűjéből megvilágítsuk azokat a pontokat, amelyek emberi jellemüket, értékrendjüket adják.

A Kerengő beszélgetés olyan belső titkok nyomába ered, amiben olyan oldaláról ismerhetik meg Koncz Gábort és Tóth Szilárdot, amit csak közvetlen környezetük tud róluk. Ők azok a ritka emberek, akik a klasszikus értékrendet képviselik életük minden napján.

A pódiumesten sok fotó és filmrészlet teszi különlegessé a személyes találkozást, amire Koncz Gábor meglepetésprodukcióval készül. Kaszkadőr nélkül.

A pódiumest részleteit ide kattintva olvashatja.

Jegyek személyesen a Vaskakasban Bábszínházban, vagy online.

Kapcsolódó témák: #előadás |#Kerengő |
további programok
2023-06-11

Kiállítás zárórendezvény: Tolnay Imre – A lélek gesztusa és geometriája

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum tisztelettel hív minden érdeklődőt 2023. június 11-én 17 órára Tolnay Imre - A lélek gesztusa és geometriája című kiállítás zárórendezvényére.

részletek
2023-06-05

Dohányosok egészségi szűrőprogramja

Az egészségkárosodások korai felismerése érdekében, a kiserek védelméért aktív korú dohányosok részére tartanak szűrőprogramot június 5-én, hétfőn 14-17 óráig a Szent Imre úti Rendelőintézetben a Győri járás lakosainak.

részletek