Kiállításmegnyitó: Emlékeink


2023-06-16 - 2023-07-07
ingyenes program
Június 16-án (pénteken) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár II. emeleti rendezvénytermében (Baross G. út 4.) az Emlékeink című tárlat megnyitóját tartják. A kiállításmegnyitót zenés, irodalmi rendezvény kíséri ezzel is tisztelegve a nemrégiben elhunyt Csáky Anna, a Győri Antalógia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség vezetőjének munkássága előtt.
Hirdetés

A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2023. július 7-ig, hétköznapokon 13:00-16:00 óráig. Az ettől eltérő időpontban előzetes bejelentkezés alapján látogatható.

Kapcsolódó témák: #emlékezés |#kiállítás |#program |
további programok

Isten veled, Székely Márta!

Csak telnek a napok, de még mindig kérdezgetjük egymástól: tényleg meghalt Székely Márta? Egyszerűen nehéz elfogadni azt, amit sajnos kénytelenek leszünk. Győr rengeteget kapott Mártától, akinek a neve egyet jelentett a segíteni akarással, na meg a Méhecske Közhasznú Alapítvánnyal, amelynek elnöke volt. S most búcsúznunk kell…

részletek

Jótékony autósok

Jótékonysági Mikulás-autóstalálkozót szerveztek Győrben, december 2-án, szombaton az Audi Aréna parkolójában. A találkozóra bármilyen típusú autóval lehetett érkezni, aki pedig karácsonyi fénydíszbe öltöztette a kocsiját az jutalomban is részesült.

részletek