Kézműves foglalkozás a könyvtárban


2023-01-24
ingyenes program
Február 24-én (pénteken) délután a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtárban ingyenes, de regisztrációhoz kötött kézműves foglalkozást tartanak.
Hirdetés

2023. február 24-én (pénteken) délután a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára (Győr, Baross Gábor u. 4.) 1. emeletén a gyermeksarokban kézműves foglalkozásokat tartunk. 16 órakor és 16.45-kor csörgődobot készíthetnek az érdeklődők. Jöjjenek és kövessék a rózsaszín pöttyöket!

A foglalkozás díjtalan, de regisztrációhoz kötött! Bejelentkezni az alábbi telefonszámon lehet: +36 96/328-022/2-es mellék.

Forrás: Győri Könyvtár

Kapcsolódó témák: #gyerekprogram |#győri könyvtár |
további programok
2023-04-08

Ismét számít a támogatókra a Győri Puha Praclik Egyesület

A Győri Puha Praclik Egyesület, mint minden hónapban, így most is megszervezi a havi rendszerességű eledelgyűjtését. A márciusi alkalom sajnos nem sikerült olyan jól, mint ahogy arra számítottak, így csak egyheti élelemellátásra valót sikerült összegyűjteni.

részletek
2023-04-14

Bagdi Bella zongoraestje a szabadhegyi iskolában

Bagdi Bella „Remény" című zongoraestjét hallgathatják meg az érdeklődők április 14-én este a Szabadhegyi Általános Iskola és Gimnázium színháztermében.

részletek