Keresztény fórumot tartanak


2023-03-21
ingyenes program
Az oktatás jövője – a jövő oktatása.
Hirdetés

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége számára fontos a közéleti szerepvállalás, ezért 2022 novemberében országjáró kerekasztalbeszélgetés-sorozatot indított KÉSZ-fórum címen, melynek célja, hogy elérjük és megszólítsuk a társadalmi kérdések iránt érdeklődőket.

Az idei évben első alkalommal Győrben kerül megrendezésre a fórum, melynek a témája: Az oktatás jövője – a jövő oktatása.

A beszélgetőpartnerek Zachar Péter Krisztián a KÉSZ társelnöke, aki a moderátor szerepét is betölti, Gloviczki Zoltán a témában jártas szakértő, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektora, és Rétvári Bence államtitkár, a KDNP alelnöke lesznek.

A fórum 2023. március 21-én 17 órakor lesz.
Helyszín: Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán és Társadalomtudományi Kar Dr. Barsi Ernő terem (Győr, Liszt F. u. 42.).

A beszélgetés fórum jellegű, a hallgatóságnak van lehetősége kérdezni.

Kapcsolódó témák: #fórum |
további programok
2023-04-08

Ismét számít a támogatókra a Győri Puha Praclik Egyesület

A Győri Puha Praclik Egyesület, mint minden hónapban, így most is megszervezi a havi rendszerességű eledelgyűjtését. A márciusi alkalom sajnos nem sikerült olyan jól, mint ahogy arra számítottak, így csak egyheti élelemellátásra valót sikerült összegyűjteni.

részletek
2023-04-14

Bagdi Bella zongoraestje a szabadhegyi iskolában

Bagdi Bella „Remény" című zongoraestjét hallgathatják meg az érdeklődők április 14-én este a Szabadhegyi Általános Iskola és Gimnázium színháztermében.

részletek