Karácsonyi kiállítás, hangverseny és gyertyagyújtás


2023-12-02
ingyenes program
„Legyen ma templom minden ember szíve…”
Hirdetés

A Győri Egyházmegye és a Szent László Látogatóközpont szeretettel hív és vár minden kedves érdeklődőt a „Legyen ma templom minden ember szíve…” című, az Egyházmegye templomainak mézeskalácsból készített makettjeit bemutató karácsonyi kiállításának ünnepélyes megnyitójára, 2023. december 2-án (szombaton) 16.00 órára, a Triangulum Galériába (Győr, Gutenberg tér 2., bejárat a Frigyláda-szobor mögött).

Az egyházközségek alkotó kedvű hívei által mézeskalácsból elkészített templom-maketteket megjelenítő kiállítást Dr. Veres András megyéspüspök nyitja meg, ezt követően adventi hangversenyre kerül sor Bognár Krisztina énekművész és művészbarátai, valamint a Prohászka Iskolaközpont kórusa közreműködésével. A káptalandombi ünnepváró program közös gyertyagyújtással és szeretetvendégséggel zárul. Készüljünk közösen a szeretet, a Megváltó születésének mindenkit megérintő ünnepére!

Kapcsolódó témák: #karácsony |
további programok
2023-12-13

Újvárosi Karácsonyváró

Karácsonyváró ünnepi zenés műsor az Újvárosi Művelődési Ház kórusának és vendégszereplőinek fellépésével, szeretetvendégséggel.

részletek
2023-12-08

Karácsonyi bábos betlehemes

December 8-án (pénteken) a Központi Könyvtár klubhelyiségében (9023 Győr, Herman Ottó u. 22.) 17 órakor a Karácsonyi bábos betlehemes című interaktív mesejátékot láthatják a Mesekuckó keretén belül a Magyar Népmese Színház előadásában.

részletek