Csattos Ilona a vendég

Kamarai Szalon


2019-09-29
Előadás
ingyenes program
A 15. Jubileumi Kamarai Szalonon vendége Csattos Ilona szeptember 30-án 17 órától a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában ( Győr, Szent István út 10/A).
Hirdetés

A mai társadalmakban hosszú idők óta mindenki változást akar, mégis folyamatosan az ellenkező irányba alakul a Földünk és az emberiség sorsa. Változásokat képesek vagyunk megélni, de a problémák más köntösben újra és újra felbukkannak. Vajon hogyan tud az emberiség kilépni az ismétlődésekből, és Te hogyan vagy képes uralni a valódi változást a saját életedben?

Csattos Ilona előadásaiban, a szokásostól eltérő, új módon mutat rá arra, hogy a tudatossággal élve gátak és korlátok nélkül azt valósíthatod meg, amit csak szeretnél, a ma irreálisnak tűnő sikert, a valódi változást is elérheted. Várunk szeretettel az előadásra, hogy új irányba tekintve, a szokások helyett Te irányítsd tudatosan az életedet! 

Csattos Ilona 1995 óta foglalkozik a legmélyebb önismerettel. Személyesen és prémium szintű intenzív, interaktív előadásain emberek ezreinek segít, hogy a problémáik megszűnjenek. Előadásai különböznek a hagyományos és “divatos” tréningektől. A megszokottól eltérően, új módon, misztikumok nélkül beszél az életről. Könnyedén, egyszerűen és élhetően világít rá az emberben rejlő valódi tudásra, a “teremtő erőre”, a hamis, önbecsapó hitrendszerekre és az azonnal megélhető valóságra. Hallgatóinak technikák és módszerek használata nélkül rendeződnek kapcsolataik, sikeressé és egészségessé válnak, az életükben megjelenik a nyugalom, a szeretet, teret kap az intuíció és az élet valódi élvezete. Vedd észre című könyve már bestsellerré vált.  

Ilona célja, hogy minél több emberrel felismertesse, hogy az igazi sikert elérni, az igazi eredményt megvalósítani csak a hagyományos látásmódon túl, a valódi tudatossággal lehet. Így küzdelem, harc és szenvedés nélkül, a bizalom és egyenrangúság természetes tapasztalásával. Bátran jelenti ki: Minden embernek, aki békés, szeretetteljes, boldog életre vágyik, szüksége van felismerni az “önmagában rejlő” teremtő erőt, a valódi tudást.

A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Online jelentkezés: www.gymskik.hu kezdőoldalán a Kamarai Szalon cikkre kattintva vagy a gyoriterseg@gymskik.hu e-mail címen.

Hirdetés
további programok
2020-07-15

Készíts virágcserép díszt!

Szabadidő

Kézműves foglalkozások a Gyermekkönyvtárban.

részletek
2020-07-24

Pannonhalmi jazzterasz

Zene

Lengyel és amerikai jazz zenészek Pannonhalmán.

részletek