Ingyenes irodalmi est a Kossuth Zsuzsanna Kollégiumban


2022-11-10
Hirdetés
Előadás
ingyenes program
November 10-én (csütörtökön) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében a Kossuth Zsuzsanna Kollégiumban (Győr, Szigethy Attila út 65-67.) Szabó T. Anna költő és Sinha Róbert gitárművész Vagyok című irodalmi estjén vehetnek részt. A belépés díjtalan!
Hirdetés

Szabó T. Anna harmincéves költői pályájának foglalata a Vagyok című verseskötet: összegyűjtött és új verseit tartalmazza. A könyvet olvasva kirajzolódnak a kötetek és ciklusok belső irányai, alakzatváltozásai, hangsúlyeltolódásai.

Fénytörések és formálódások, regiszterek és metaforák, mozgások és választások. Alanyi és analitikus; objektív és metafizikus; archaikus és posztmodern: Szabó T. Anna sok hangszeren szeret játszani, és ebben a könyvben éppen az összhangzat lesz a legérdekesebb, különösen így, hogy zenésztársa is lesz ezen az alkalmon: Sinha Róbert gitárművész.

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 A helyi identitás és kohézió Győr városában című projekt keretében valósul meg.

(x)

Kapcsolódó témák: ##Győri Könyvtár |##TOP |
további programok

Elhunyt az MNM általános főigazgató-helyettese

Életének 59. évében, szerda reggel váratlanul elhunyt Rezi Kató Gábor, a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) általános főigazgató-helyettese, az MNM Esztergomi Vármúzeum igazgatója, a Magyar Régész Szövetség alapító tagja - tudatta az MNM szerdán az MTI-vel.

részletek
2022-12-17

Ménfőcsanaki Advent

Karácsonyváró műsort rendeznek a Bezerédj-kastély előtti parkban december 17-én, szombaton.

részletek