Húsvéti Motoros felvonulás és locsolkodás


2023-04-10
Szabadidő
ingyenes program
Motoroktól lesz hangos április 10-én Győr, hiszen felvonulást és locsolkodást hirdetnek, amelyre a motorosokat és a családokat is nagy szeretettel várják. Több helyszínen is felbukkannak majd a kétkerekűek, a végcél pedig a Dunakapu tér lesz.
Hirdetés

A motorosok találkozási pontja a győri Praktiker parkolója lesz, április 10-én, 13 órakor. Ide várnak minden kétkerekűt ami benzinnel megy, más megkötés nincs is. Az indulás 13.30-kor lesz, az első állomás pedig a Mátyás tér lesz, majd a Városháza előtti tér következik, végül pedig a Dunakapu tér lesz a cél.

Minden megállóhelyen körülbelül 20 perce töltenek a motorosok: lesz idő beszélgetésre, fotók készítésére, a gyermekek csokinyuszikat és csokitojásokat kapnak, a hölgyeket pedig meglocsolják illatos kölnivel.

A motorosoknak a Dunakapu tér lesz a végállomás, így aki esetleg máshova nem tud jönni, nekik ezt a helyszín javasolt.

A felvonulni szándékozó motorosokat arra kérik a szervezők, hogy a KRESZ-t maradéktalanul tartsák be, illetve hozzanak magukkal csokinyuszikat, csokitojásokat a gyermekek; kölnit pedig a hölgyek örömére!

további programok
2023-06-08

MCC: Törökország és Oroszország bonyolult kapcsolata az ukrajnai háború tükrében

A Mathias Corvinus Collegium győri képzési központnak vendége június 8-án Michael Reynolds lesz, aki ismerteti a két nagy geopolitikai szereplő, Törökország és Oroszország közötti összetett kapcsolatot, valamint azt, hogy miként befolyásolja ezt a kapcsolatot az Ukrajnában zajló konfliktus.

részletek

Városrészi monográfia: Ménfőcsanak és Gyirmót

Június 5-én (hétfőn), 17 órakor a Bezerédj-kastély Művelődési Házban (9012 Győr, Győri út 90.) a városrészi monográfiák közül megismerkedhetnek Ménfőcsanak és Gyirmót városrész közösségeivel.

részletek